Hendi BlackBolt, 7L

1.999,00 lei (1 magazin)
Specificatii tehnice: Bol inalt, usor, din otel inoxidabil, care va permite, de asemenea, sa framantati cantitati mai mici de aluat. Stabilitate ridicata a dispozitivului in timpul functionarii, datorita elementelor de cauciuc aflate la baza acestuia. Maner acoperit cu material sintetic in conformitate cu standardele CE 4 programe presetate: Prajitura, pandispan, frisca, bezea Sistem de racire care permite functionarea continua a dispozitivului timp de 60 de minute. Motor s ...

Descriere


Hendi BlackBolt, 7L

Specificatii tehnice: Bol inalt, usor, din otel inoxidabil, care va permite, de asemenea, sa framantati cantitati mai mici de aluat. Stabilitate ridicata a dispozitivului in timpul functionarii, datorita elementelor de cauciuc aflate la baza acestuia. Maner acoperit cu material sintetic in conformitate cu standardele CE 4 programe presetate: Prajitura, pandispan, frisca, bezea Sistem de racire care permite functionarea continua a dispozitivului timp de 60 de minute. Motor silentios - 71 (dB) Carcasa din aluminiu 11 trepte de viteza Cronometru Capacitate bol: 7L Procesare alimente: 0.2 - 1.5 kg faina 2 - 20 albusuri 150 - 1500 ml smantana 0.1 - 2 l smantana proaspata Accesorii incluse: Tel, otel inoxidabil AISI 304 Spirala pentru aluat, otel inoxidabil AISI 304 Paleta, otel inoxidabil AISI 304 Paleta silicon, otel inoxidabil AISI 304 Capac transparent pentru bol Accesoriile se pot spala la masina de spalat vase.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hendi BlackBolt, 7L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hendi BlackBolt, 7L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.