Heimeier Robinet tur termostatic drept 1/2

68,48 lei (1 magazin)
Robinetele termostatice Standard se folosesc în instalaţii de încălzire bitubulare cu circulaţie forţată cu agent termic apă caldă. Cele 2 garnituri de tip O-ring pentru etan?area axului şi robinetul din bronz, rezistent la coroziune, asigură o perioadă de utilizare îndelungată şi nu necesită întreţinere. Echipat cu un cap termostatic corespunzator se poate realiza reglarea individuala a temperaturii din ambient. ...

Descriere


Heimeier Robinet tur termostatic drept 1/2

Robinetele termostatice Standard se folosesc în instalaţii de încălzire bitubulare cu circulaţie forţată cu agent termic apă caldă. Cele 2 garnituri de tip O-ring pentru etan?area axului şi robinetul din bronz, rezistent la coroziune, asigură o perioadă de utilizare îndelungată şi nu necesită întreţinere.
Echipat cu un cap termostatic corespunzator se poate realiza reglarea individuala a temperaturii din ambient.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heimeier Robinet tur termostatic drept 1/2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heimeier Robinet tur termostatic drept 1/2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.