HEAD Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18

Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18 face parte din noua linie a colectiei Tour Team, 2018, varianta Monstercombi. Articol de tenis cu o valoare functionala suplimentara, generata prin textura unei noi generatii de materiale: CCT ( Climate Control Tehnology). Astfel, interiorul termobagului este prevazut cu un invelis special ce pastreaza relativ constanta temperatura interioara si protejeaza concomitent echipamentul de temperaturi extreme cat si de lovituri. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


HEAD Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18

Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18 face parte din noua linie a colectiei Tour Team, 2018, varianta Monstercombi.

Articol de tenis cu o valoare functionala suplimentara, generata prin textura unei noi generatii de materiale: CCT ( Climate Control Tehnology). Astfel, interiorul termobagului este prevazut cu un invelis special ce pastreaza relativ constanta temperatura interioara si protejeaza concomitent echipamentul de temperaturi extreme cat si de lovituri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HEAD Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HEAD Geanta sport Termobag Head Tour Team 12R Monstercombi 18 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.