Hausberg Cana gradata cu cantar, LCD, Alb/Verde HB 6014

92,00 lei (1 magazin)
Cana gradata cu cantar Hausberg, LCD, alb/verde, ce va ajuta sa puneti cantitatea exacta de ingrediente necesare. Pentru persoanele care doresc sa aibe o dieta stricta aceasta poate fi solutia ideala. Preparati mancaruri savuroase pentru persoane dragi si pentru invitati exact cum scrie in reteta pe care o urmati. O utilizare extrem de importanta este respectarea retetelor privind si prepararea hranei bebelusilor. Specificatii: Greutate neta: 0.42kg; greutate bruta: ...

Descriere


Hausberg Cana gradata cu cantar, LCD, Alb/Verde HB 6014

Cana gradata cu cantar Hausberg, LCD, alb/verde, ce va ajuta sa puneti cantitatea exacta de ingrediente necesare. Pentru persoanele care doresc sa aibe o dieta stricta aceasta poate fi solutia ideala.


Preparati mancaruri savuroase pentru persoane dragi si pentru invitati exact cum scrie in reteta pe care o urmati. O utilizare extrem de importanta este respectarea retetelor privind si prepararea hranei bebelusilor.

Specificatii:


Greutate neta: 0.42kg; greutate bruta: 0.42kg;

Putere produs: 2 buc baterii AAA, 3V;

Culoare: Alb/Verde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hausberg Cana gradata cu cantar, LCD, Alb/Verde HB 6014 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hausberg Cana gradata cu cantar, LCD, Alb/Verde HB 6014 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.