Hasbro Blaster Nerf Delta Trooper

Fii pregatit in orice situatie de lupta cu Nerf N-Strike Elite Delta Trooper. Copiii isi pot configura blasterul in 3 moduri folosind accesoriile care pot fi scoase. Ia cu tine blasterul de baza atunci cand conditiile de lupta impun o mobilitate mai mare. Ataseaza rezervorul cu maner pentru stabilizarea loviturilor. Pentru tinte la distanta, ataseaza extensia de teava. Blasterul include o centura cu 12 proiectile si 12 proiectile Elite cu care copiii pot trage 12 lovituri una dupa alt ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Hasbro Blaster Nerf Delta Trooper

Fii pregatit in orice situatie de lupta cu Nerf N-Strike Elite Delta Trooper. Copiii isi pot configura blasterul in 3 moduri folosind accesoriile care pot fi scoase. Ia cu tine blasterul de baza atunci cand conditiile de lupta impun o mobilitate mai mare. Ataseaza rezervorul cu maner pentru stabilizarea loviturilor. Pentru tinte la distanta, ataseaza extensia de teava. Blasterul include o centura cu 12 proiectile si 12 proiectile Elite cu care copiii pot trage 12 lovituri una dupa alta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hasbro Blaster Nerf Delta Trooper de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hasbro Blaster Nerf Delta Trooper sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.