Hajdu Boiler termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, 200 l

2.199,00 lei (1 magazin)
Prepararea apei calde de consum la boilerul HAJDU IDE…F se realizează în mod indirect de către o centrală termică sau cazan pe combustibil solid, printr-o serpentina încorporată (modelele de 150 l şi 200 l pot fi racordate şi la o instalaţie solară), sau în mod direct de către o rezistenţă electrică. Fiecare produs este prevăzut cu un termostat cu contact alternant, reglabil până la 65°C, care poate comanda pompa de încărcare a boilerului sau microcentrala. Prot ...

Descriere


Hajdu Boiler termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, 200 l

Prepararea apei calde de consum la boilerul HAJDU IDE…F se realizează în mod indirect de către o centrală termică sau cazan pe combustibil solid, printr-o serpentina încorporată (modelele de 150 l şi 200 l pot fi racordate şi la o instalaţie solară), sau în mod direct de către o rezistenţă electrică.
Fiecare produs este prevăzut cu un termostat cu contact alternant, reglabil până la 65°C, care poate comanda pompa de încărcare a boilerului sau microcentrala. Protecţia anti-corozivă este realizată cu anod de magneziu.

- Boiler vertical de perete
- Izolaţie excelentă
- Rezervor din oţel emailat
- termostat cu contact alternant
- Fabricat în Ungaria
- 2 ani garanţie generală + 5 ani pentru rezervor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hajdu Boiler termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, 200 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hajdu Boiler termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, 200 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.