Haier HWQ90B416FWBB-S

Masina de spalat rufe incorporabila Haier HWQ90B416FWBB-S, 9 Kg, 1600 rpm, Inverter BPM, Instant Mix Technology, Steam Plus, I-Time, Clasa A, Negru lucios Haier Built-In Series 4 Masinile de spalat Haier Built-In Series 4 imbina eficienta, design-ul premium si experienta de spalare personalizata nevoilor tale. Motorul Inverter salveaza timp si energie in timp ce functia I-Time iti permite sa reglezi programul de spalare in orice moment. Suplimentar, functia Steam asigura rezultate ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Haier HWQ90B416FWBB-S

Masina de spalat rufe incorporabila Haier HWQ90B416FWBB-S, 9 Kg, 1600 rpm, Inverter BPM, Instant Mix Technology, Steam Plus, I-Time, Clasa A, Negru lucios

Haier Built-In Series 4
Masinile de spalat Haier Built-In Series 4 imbina eficienta, design-ul premium si experienta de spalare personalizata nevoilor tale. Motorul Inverter salveaza timp si energie in timp ce functia I-Time iti permite sa reglezi programul de spalare in orice moment. Suplimentar, functia Steam asigura rezultate profesionale de spalare la tine acasa.



Expertiza unica a motorului
Masinile de spalat Haier Built-In Series 4 sunt dotate cu noua generatie de motor Inverter. Este echipat cu tehnologie magnetica care ofera performante puternice si eficiente, avand o durabilitate incredibila. Bucura-te de spalare silentioasa, confort ridicat si eficienta energetica de clasa A.



Intretinere pentru rufele tale
Steam Plus reduce timpul de calcare al rufelor. Ca rezultat, fibrele sunt regenerate si reimprospatate, iar mirosurile sunt eliminate. Programele selective cu tratament Steam dedicat asigura eficienta maxima de curatare pentru fiecare tip de tesatura si culoare. Mai putin timp petrecut calcand rufele, inseamna mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubesti.



Regleaza timpul in functie de nevoi
Functia I-Time iti permite sa alegi intre 3 niveluri de intensitate ale spalarii. Poti seta durata programului in functie de materialul si gradul de murdarie al hainelor. Aceasta optiune poate fi folosita la anumite programe. Durata scurta de timp nu este recomandata pentru hainele cu un grad de murdarie ridicat.



Prevenire impotriva bacteriilor si a germenilor de pe hainele tale

ABT protejeaza garnitura masinii de spalat Haier Series 4 de formarea bacteriilor si a mucegaiului. De asemenea, elimina mirosurile si reziduurile pastrand masina de spalat curata si sigura.



Mix special de apa si detergent pentru rezultate profesionale
Instant Mix Technology este o functie eficienta care ofera rezultate premium si grija fata de rufele tale. Imprastie apa concentrata si detergent direct in fibre oferind rezultate uimitoare imediat. Mai mult, nu vei mai fi nevoit sa pui detergent peste rufele tale.



Cantitatea necesara de apa
AquaStop este un dispozitiv situat pe tubul de alimentare care opreste apa daca tubul se deterioreaza. In cazul unui debit de apa, va aparea un semn rosu care indica faptul ca tubul trebuie inlocuit. Aquastop it permite sa iti protejezi masina si sa ai intotdeauna controlul asupra acesteia.



Clasa A
Masina de spalat cu uscator cu cea mai buna clasa energetica - clasa A. Pana la 51% reducere de consum de energie vs clasa G.



Caracteristici:
Nume produs /Cod comercial: HWQ90B416FWBB
Incorporabila / Independenta: Incorporabil
Tipul incarcarii: Frontala
Capacitate bumbac (kg) - NOU (2010/30/EC): 9
Viteza maxima de centrifugare (rpm): 1600

Caracteristici Tehnice:
Conectivitate: Nu
Motor: Invertor BPM
Vreau sa fiu tamburin: 58
Material tambur: Otel inoxidabil
Tip steker: Schuko
Tensiune (V): 220-240

Programe si functii:

Numar de programe: 15+1
Optiuni pornire intarziata: Da (pana la 24h)
Caracteristici principale: Sistem de putere mixt
Abur: Da

Estetica:
Culoare corp: Negru lucios
Culoare / material usa: Black + Smokey

Performanta si consum:
Clasa energetica: A
Clasa de eficienta a uscarii prin centrifugare: B
Consum de energie ponderat [100 de cicluri, eco 40-60]: 49
Durata program - rating: 3:48
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3: 76
Clasa de emisie de zgomot acustic in aer: B
Consum de apa: 46

Dimensiuni:
Inaltime produs neambalat: 82
Latime produs neambalat: 60
Adancime produs neambalat: 53
Inaltime produs ambalat (mm): 875
Latime produs ambalat (mm): 650
Adancime produs ambalat (mm): 570

Garantie: 2 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Haier HWQ90B416FWBB-S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Haier HWQ90B416FWBB-S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.