GymBeam Bor 60 caps.

19,90 lei (1 magazin)
Borul este un supliment nutritiv sub formă de capsule care conține 3 mg din acest oligoelement, pe care organismul nu îl poate produce singur. Este adesea asociat cu potențiale efecte benefice asupra funcțiilor cognitive, cum ar fi gândirea sau memoria, și este, de asemenea, cercetat în legătură cu nivelul de testosteron din sânge și cu sistemul musculo-scheletic. Acest oligoelement se găsește în diverse alimente vegetale, dar îi puteți asigura aportul optim și prin s ...

Descriere


GymBeam Bor 60 caps.

Borul este un supliment nutritiv sub formă de capsule care conține 3 mg din acest oligoelement, pe care organismul nu îl poate produce singur. Este adesea asociat cu potențiale efecte benefice asupra funcțiilor cognitive, cum ar fi gândirea sau memoria, și este, de asemenea, cercetat în legătură cu nivelul de testosteron din sânge și cu sistemul musculo-scheletic. Acest oligoelement se găsește în diverse alimente vegetale, dar îi puteți asigura aportul optim și prin suplimentare. Este ușor de administrat și perfect potrivit pentru vegani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GymBeam Bor 60 caps. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GymBeam Bor 60 caps. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.