Guess 1981 Los Angeles Women - spray de corp 250 ml

Guess 1981 Los Angeles Women este un parfum oriental-floral de damă. Se deschide cu tonuri de fructe sub formă de pere, coacăze roșii și mandarină. Apoi se transformă într-o inimă florală, care este subliniată de portocală suculentă. Compoziția este închisă din lemn de cedru, vanilie, pralină, mosc și ambroxan. Aroma a fost lansată pe piață în anul 2019. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Guess 1981 Los Angeles Women - spray de corp 250 ml

Guess 1981 Los Angeles Women este un parfum oriental-floral de damă. Se deschide cu tonuri de fructe sub formă de pere, coacăze roșii și mandarină. Apoi se transformă într-o inimă florală, care este subliniată de portocală suculentă. Compoziția este închisă din lemn de cedru, vanilie, pralină, mosc și ambroxan. Aroma a fost lansată pe piață în anul 2019.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Guess 1981 Los Angeles Women - spray de corp 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Guess 1981 Los Angeles Women - spray de corp 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.