Guerlain Ser de piele regenerant de noapte Orchidée Impériale 30 ml

1.499,00 lei (1 magazin)
Serul pentru piele oferă o regenerare excepțională pe timp de noapte. Se concentrează pe ridurile cauzate de somn și relaxează fața. Oferă pielii beneficiile unor ore suplimentare de somn. La trezire, pielea este proaspătă și strălucitoare. Parfumul său floral, cu o notă de orhidee, se amestecă cu tonuri de trandafir, mosc alb și lemn de cedru rar. ...

Descriere


Guerlain Ser de piele regenerant de noapte Orchidée Impériale 30 ml

Serul pentru piele oferă o regenerare excepțională pe timp de noapte. Se concentrează pe ridurile cauzate de somn și relaxează fața. Oferă pielii beneficiile unor ore suplimentare de somn. La trezire, pielea este proaspătă și strălucitoare. Parfumul său floral, cu o notă de orhidee, se amestecă cu tonuri de trandafir, mosc alb și lemn de cedru rar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Guerlain Ser de piele regenerant de noapte Orchidée Impériale 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Guerlain Ser de piele regenerant de noapte Orchidée Impériale 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.