Grunberg Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ GR387

58,00 lei (1 magazin)
Prezentare produs Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ, Grunberg GR387 sku: GR387   SCURTA DESCRIERE Setul contine 6 recipiente si un suport rotativ, Grunberg GR387, ele au un design elegant, atractiv si practic. Fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai dori, setul pentru condimente nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Recipientele sunt confectionate din sticla, fabricate din material de calitate superioara, pentru ...

Descriere


Grunberg Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ GR387

Prezentare produs Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ, Grunberg GR387
sku: GR387
 
SCURTA DESCRIERE

Setul contine 6 recipiente si un suport rotativ, Grunberg GR387, ele au un design elegant, atractiv si practic.

Fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai dori, setul pentru condimente nu trebuie sa iti lipseasca din casa.

Recipientele sunt confectionate din sticla, fabricate din material de calitate superioara, pentru a asigura o maxima igiena, dar si pentru finisajele deosebit de fine si de bine realizate.

Capacele acestora sunt din plastic, cu filet, pentru a asigura o inchidere etansa dar si posibilitatea de a se doza condimentele in cantitatile dorite de dumneavoastra.

Acestea sunt dotate cu 2 tipuri de gauri pentru dozare, fina sau mare. Sunt usor de folosit, de spalat si de curatat.

Condimentele se pot pune in recipient usor, prin defiletarera capacului. Ele sunt dozate prin orificiile special amplasate pe partea superioara a capacului.

Cele 6 recipiente rotunde sunt asezate pe un support din plastic cu maner metalic, astfel ca acestea vor ramane fixate de suport doar prin simpla asezare a lor.

Caracteristici:
- 6 recipiente pentru condimente + 1 suport rotativ din plastic, cu maner din metal, pentru transport;

- Suportul rotativ este ergonomic si nu permite caderea recipientelor in timpul rotatiei;

- Recipientele pentru condimente sunt realizate din sticla rezistenta si adecvate pentru masina de spalat vase, dar fara capac;

- Volumul unui recipient pentru condimente este de 110 ml.

Condimentele nu sunt incluse!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grunberg Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ GR387 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grunberg Set 6 Recipiente Condimente cu Suport Rotativ GR387 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.