Greenlight Sampon Volumizing 250 ml

69,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Sampon pentru Volum - Green Light Volumizing Shampoo, 250 ml:  sampon pentru uz profesional ce ajuta la obtinerea unui volum impresionant. Este ideal pentru par normal sau fin, oferind parului corpolenta, volum si rezistenta la incalcire. Sucul de aloe il hidrateaza, lasand in final parul moale si fin la atingere. De asemenea, creatinina, bambusul si extractul de vita de vie intaresc parul, dandu-i mai multa structura, elasticitate si volum. Mod de ut ...

Descriere


Greenlight Sampon Volumizing 250 ml

Descrierea produsului:
Sampon pentru Volum - Green Light Volumizing Shampoo, 250 mlsampon pentru uz profesional ce ajuta la obtinerea unui volum impresionant. Este ideal pentru par normal sau fin, oferind parului corpolenta, volum si rezistenta la incalcire. Sucul de aloe il hidrateaza, lasand in final parul moale si fin la atingere. De asemenea, creatinina, bambusul si extractul de vita de vie intaresc parul, dandu-i mai multa structura, elasticitate si volum.
Mod de utilizarese aplica pe parul umed, se maseaza usor si se clateste cu apa din abundenta.
Tip parNormal, Fin.
BeneficiuVolum, Hidratare.
Cantitate250 ml.
BrandGreen Light

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Greenlight Sampon Volumizing 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Greenlight Sampon Volumizing 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.