Greenlight Sampon Color Care, 250 ml

69,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Sampon pentru Par Vopsit Color Care Green Light, 250 ml:  sampon pentru uz profesional ce are rolul de a proteja parul vopsit. Sustine obtinerea de nuante si luciu cu un aspect proaspat. Contine ginseng organic si extract de ginkgo biloba, avand importante proprietati protective si revitalizante. De asemenea, acest produs ajuta la pastrarea unei culori vibrante. Samponul este imbogatit cu ceramide si extracte de floarea soarelui care hranesc parul in pr ...

Descriere


Greenlight Sampon Color Care, 250 ml

Descrierea produsului:
Sampon pentru Par Vopsit Color Care Green Light, 250 mlsampon pentru uz profesional ce are rolul de a proteja parul vopsit. Sustine obtinerea de nuante si luciu cu un aspect proaspat. Contine ginseng organic si extract de ginkgo biloba, avand importante proprietati protective si revitalizante. De asemenea, acest produs ajuta la pastrarea unei culori vibrante. Samponul este imbogatit cu ceramide si extracte de floarea soarelui care hranesc parul in profunzime.
Mod de utilizarese aplica pe parul umed, se maseaza usor, dupa care se clateste cu apa din abundenta.
Tip parVopsit.
BeneficiuHidratare, Revitalizare, Mentinerea culorii.
Cantitate250 ml.
BrandGreen Light

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Greenlight Sampon Color Care, 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Greenlight Sampon Color Care, 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.