Greenlight Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by, 400 ml

98,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by Green Light, 400 ml:  produs profesional ce combina inovatia tehnologica, efectul imediat si solutia eficace. Are efect 3 in 2, conferind protectie scalpului, protejand parul de deshidratare si eliminand mirosul de amoniac din par. De asemenea, acest produs are rolul de a hidrata in profunzime firul de par. Acesta face diferenta in cazul tratamentelor profesionale de salon. Mod de utilizare:  s ...

Descriere


Greenlight Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by, 400 ml

Descrierea produsului:
Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by Green Light, 400 mlprodus profesional ce combina inovatia tehnologica, efectul imediat si solutia eficace. Are efect 3 in 2, conferind protectie scalpului, protejand parul de deshidratare si eliminand mirosul de amoniac din par. De asemenea, acest produs are rolul de a hidrata in profunzime firul de par. Acesta face diferenta in cazul tratamentelor profesionale de salon.
Mod de utilizarese aplica pe parul spalat si uscat cu prosopul, evitandu-se radacinile. Se lasa sa actioneze 5-10 minute, apoi se clateste.
Cantitate400 ml.
BrandGreen Light

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Greenlight Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by, 400 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Greenlight Crema Color Service Potion 3 in 1 Luxury Hair Pro by, 400 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.