Green Cell UPS10

MPII 1K 24V Brandul Green Cell este o sursa de alimentare online neintreruptibila cu unda sinusoidala completa, ceea ce il face o solutie ideala chiar si pentru cele mai sensibile echipamente si instalatii. 1000VA / 900W   Ce este UPS? UPS (Uninterruptible Power Supply), sau sursa de alimentare neintreruptibila, este un dispozitiv care asigura alimentarea neintrerupta a altor dispozitive electronice, chiar si in cazul unei intreruperi a curentului. Cand exista cu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Green Cell UPS10

MPII 1K 24V

Brandul Green Cell este o sursa de alimentare online neintreruptibila cu unda sinusoidala completa, ceea ce il face o solutie ideala chiar si pentru cele mai sensibile echipamente si instalatii.

1000VA / 900W

 

Ce este UPS?

UPS (Uninterruptible Power Supply), sau sursa de alimentare neintreruptibila, este un dispozitiv care asigura alimentarea neintrerupta a altor dispozitive electronice, chiar si in cazul unei intreruperi a curentului. Cand exista curent electric in priza, UPS-ul incarca bateria incorporata si actioneaza ca o protectie la supratensiune, iar in cazul dispozitivelor moderne Green Cell, asigura tensiunea corecta de alimentare chiar si in cazul unor fluctuatii mari si de durata de tensiune in retea.

In cazul unei intreruperi a curentului, UPS-ul furnizeaza automat energie echipamentelor conectate. Acest lucru va permite sa opriti in siguranta dispozitivul si sa salvati rezultatele muncii dvs. O intrerupere brusca de curent poate provoca pierderea datelor importante, precum si deteriorarea echipamentelor electronice.

Schema de constructie permite UPS-ului sa functioneze atat pe orizontala, cat si sa fie instalat in dulapuri cu rack de 19 ". Cu toate acestea, poate fi actionat si pe verticala.

Afisajul LCD informeaza clar despre modul de functionare a sursei de alimentare. In plus, producatorul a pregatit o instructiune clara in limba poloneza care faciliteaza foarte mult utilizarea dispozitivului.

In plus, impreuna cu UPS-ul, primiti software-ul in versiunea in limba poloneza care va permite sa monitorizati functionarea acestuia - in cazul acestui dispozitiv, fiecare detaliu a fost ingrijit pentru a-l adapta cel mai bine la nevoile utilizatorilor.

  • Performanta
  • Curat
    SINUSOID
  • Nivel de zgomot
    peste 40 db
  • Pe net
  • Functie
    start rece
  • Afisa
    LCD
Unda sinusoidala pura

Sursa de alimentare ofera o unda sinusoidala completa si curata, astfel incat sa o puteti utiliza pentru toate dispozitivele electrice fara a va face griji cu privire la siguranta si stabilitatea acestora.

„Raportul pret / performanta este probabil imbatabil”.

Testul de alimentare cu energie a celulei verzi este disponibil la - www.sajdyk.pl

 

Performanta ridicata

Eficienta dispozitivului ajunge la 90%. Tensiunea de iesire este unda sinusoidala pura. Utilizarea acestei forme de generare a curentului de iesire permite alimentarea dispozitivelor sensibile la caracteristicile curentului de intrare.

Independent de timp

Inginerii au echipat UPS-ul cu o functie de pornire la rece, adica fortandu-l sa functioneze in modul baterie fara a conecta mai intai UPS-ul la retea. Util in situatiile in care trebuie sa pornim un computer desktop pentru a copia date importante.

UPS online

Aceasta inseamna ca are asa-numitul conversie dubla. Tensiunea de la priza este transformata mai intai din curent alternativ in curent continuu, care este trimis la incarcatorul de baterie, si apoi la invertor, care alimenteaza dispozitivele conectate cu curent alternativ. Datorita acestei solutii, riscul de cadere de tensiune este complet eliminat, chiar si pentru o milisecunda, deoarece in cazul unei defectiuni de curent, invertorul continua sa lucreze pentru a extrage energie din baterie. Aceasta metoda garanteaza siguranta suta la suta pentru toate echipamentele conectate la iesirea UPS.

Afisaj convertibil complet

Afisajul LCD informeaza despre multi parametri importanti pentru functionarea sursei de alimentare. Vom afla despre nivelul curent al bateriei, starea de incarcare, modul de functionare, temperatura si consumul de energie. Cu un singur buton puteti schimba rapid orientarea afisajului de la orizontala la verticala.

Inchidere de urgenta

Printre functiile utilizate in sursa de alimentare neintreruptibila Green Cell se numara si: oprirea de urgenta a dispozitivului. Sistemul de alarma sonora informeaza despre orice schimbari semnificative in functionarea sursei de alimentare, datorita carora vom auzi intotdeauna despre necesitatea interventiei.

Posibilitate de conectare la un computer

In partea stanga exista filtre de tensiune pentru liniile telefonice. Intrarea USB de tip B va permite sa va conectati la un computer. Setul include software pentru dispozitivul UPS. Pe CD exista o cheie de produs.

Avantajele utilizarii UPS Green Cell cu software-ul dvs.
  • - Program in poloneza: usor de instalat si de utilizat
  • - Gestionarea la distanta si monitorizarea UPS-ului prin LAN sau Internet
  • - Cooperarea cu programul gratuit ClientMate care opreste automat statiile de lucru din reteaua de calculatoare
  • - Trimiterea automata de alerte prin e-mail, pager sau modem
  • - Afisati datele de masurare a UPS-ului sub forma grafica, inclusiv tensiunile de intrare si iesire, frecventa, sarcina UPS-ului, temperatura interna, capacitatea bateriei
  • - Vizualizarea datelor sub forma de contoare analogice, grafice cu bare si valori digitale
  • - Diagrame de date in timp real
  • - Schema bloc a starii de functionare a UPS-ului
  • - Lungimea si frecventa reglabile a autotestelor sursei de alimentare
  • - Efectuarea unui autotest al sursei de alimentare pana la epuizarea bateriilor
  • - Posibilitatea de a rula un program extern inainte de oprirea sistemului
  • - Oprire automata a UPS-ului
  • - Notificarea utilizatorului si contabilitatea problemelor de alimentare
  • - Timpuri de pornire si oprire programabile
  • - Frecventa programabila a mesajelor de avertizare si a continutului acestora
  • - Calendarul de pornire si oprire a sursei de alimentare (o data, zilnic, saptamanal, lunar)

Analiza puterii:

  • - Salvarea fisierelor de evenimente, a datelor si a starii PSU
  • - Frecventa de inregistrare a datelor reglabila
  • - Tiparirea fisierelor de date si evenimente
  • - Rezumatul evenimentelor dintr-un calendar lunar (istoricul evenimentelor) (o data, zilnic, saptamanal, lunar)

 

Setul contine

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Green Cell UPS10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Green Cell UPS10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.