Grasshopper Manufacture No More Heroes 3 NSW

Descrierea Produsului: Luptă-ți drumul spre vârful clasamentului supereroilor galactici! Legendarul asasin Travis Touchdown se întoarce glorios la Nebunie! Câștigă bani pentru a intra în bătăliile clasate! Eroul nostru, Travis Touchdown, trebuie să ajungă în fruntea clasamentului supereroilor galactici pentru a-l opri pe maleficul prinț FU și pe cei zece asasini extratereștrii ai săi să cucerească Pământul. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Grasshopper Manufacture No More Heroes 3 NSW

Descrierea Produsului:

Luptă-ți drumul spre vârful clasamentului supereroilor galactici!

Legendarul asasin Travis Touchdown se întoarce glorios la Nebunie! Câștigă bani pentru a intra în bătăliile clasate!

Eroul nostru, Travis Touchdown, trebuie să ajungă în fruntea clasamentului supereroilor galactici pentru a-l opri pe maleficul prinț FU și pe cei zece asasini extratereștrii ai săi să cucerească Pământul.



Pentru a intra în fiecare bătălie clasată ulterioară, va trebui să plătiți o taxă destul de piperată. Travis trebuie să se ocupe de diverse misiuni în oraș pentru a face banii de care are nevoie pentru a lupta.

O invitație la următoarea luptă va fi trimisă după ce taxele necesare au fost transferate prin ATM. Folosește-ți abilitățile pentru a-ți domina adversarii! 

Bucură-te de o acțiune  mai hardcore ca niciodată, în timp ce folosești comenzile intuitive ale Joy-Con-ului pentru a mânui Beam Katana de încredere a lui Travis Touchdown, împreună cu o mulțime de tehnici de luptă profesioniste!



De asemenea, prezentat pentru prima dată în serie, Travis poate folosi acum mănușa sa Death Glove pentru a activa o varietate de abilități, permițând astfel lupte mai strategice.

Mai mult, acum poți personaliza noul Skill Tree și poți încerca diferite combinații de Chip-uri ale Mănușii Morții pentru a găsi stilul de joc care funcționează cel mai bine pentru tine.

Este Galaxia vs. Hood într-un război total prin procură.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grasshopper Manufacture No More Heroes 3 NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grasshopper Manufacture No More Heroes 3 NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.