Gorenje BO647A33XG

Gorenje BO647A33XG
1,414.70 lei
(1 magazin)
Formă HomeMade Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă pre ...

Descriere - Gorenje BO647A33XG


Formă HomeMade
Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne
Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă prepararea mâncării pe toate cele 5 niveluri disponibile.


Prepararea pe mai multe niveluri
Mai multe feluri deodată
Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentăa aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.
 
 
 
SilverMatte
Înveliș ultrarezistent și ultrafin
Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.


Specificatii
Advanced Line
Clasă energetică: A+
Volum cuptor utilizabil: 67 l
Cuptor multi-funcţional - 67 l Zonă mărită de coacere
Dimensiune maximă a tăvii de gătit: 1.316 cm
Formă cuptor tradiţională tip HomeMADE
PerfectGrill
Electronice
Metodă de încălzire:
Element de încălzire superior şi inferior
Infra gril
Ventilator
Infra gril si ventilator
Incalzitor inferior circular cu ventilator
Incalzitor inferior cu ventilator
Infra gril mic

Incalzire rapida
Aqua Clean

Grătar
Ghidaje cuptor: _product/cooking/oven/data/guides/two_level_pull_out_2d/feature
Răcire dinamică cuptor plus DC +
Uşă rece
Filtru catalitic la ventilator
SilverMatte
Suprafaţă netedă a uşii cuptorului
Consum: 0,67 kw/h (Ventilare), 0,92 kw/h (Convenţional)
Volum cuptor utilizabil: 67 l
Dimensiuni (Lx Îx A): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 63,5 × 69,1 × 68 cm
Dimensiunile nişei (LxÎxA) (min-max): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Greutate netă: 33,8 kg
Greutatea brută: 38,1 kg
Consumul de energie în modul așteptare: 1 W
Putere: 3.300 W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje BO647A33XG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje BO647A33XG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.