GoPRO Fusion

de la 1.566,99 lei (2 magazine)
GoPro Fusion inregistreaza tot ce se intampla in jur la o rezolutie 5.2K pana la 30 fps (cadre pe secunda). Poate fotografia la 18MP, atat in format raw cat si JPEG. Aplicatia GoPro va permite sa redati si sa impartasiti filmarile imediat dupa ce le-ati inregistrat. Cu OverCapture, puteti extrage video 1080p sau 720p din videoclipurile la 360 de grade si sa creati un nou videoclip HD. Pe langa filmarile la 360 de grade, Fusion poate inregistra de asemenea sunet din toate directii ...

Descriere


GoPRO Fusion

GoPro Fusion inregistreaza tot ce se intampla in jur la o rezolutie 5.2K pana la 30 fps (cadre pe secunda). Poate fotografia la 18MP, atat in format raw cat si JPEG. Aplicatia GoPro va permite sa redati si sa impartasiti filmarile imediat dupa ce le-ati inregistrat. Cu OverCapture, puteti extrage video 1080p sau 720p din videoclipurile la 360 de grade si sa creati un nou videoclip HD.

Pe langa filmarile la 360 de grade, Fusion poate inregistra de asemenea sunet din toate directiile. Fusion inregistreaza pe 2 carduri microSD (unul pentru fiecare camera).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GoPRO Fusion de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GoPRO Fusion sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.