Golden Rose Mascara Lash Plumping, 13 ml

44,00 lei (1 magazin)
Mascara Lash Plumping Golden Rose, 13 ml:  mascara pentru volum si lungime, ce creeaza un aspect de gene false, datorita formulei perfecte. Imbraca de la radacina pana la varf fir cu fir genele, fara sa se lipeasca. Pensula mare si moale are o textura care confera volum, ridica si separa genele. De asemenea, acest produs creeaza gene voluminoase si definite pe tot parcursul zilei. Mod de utilizare:  se aplica de la radacina pana la varf. Cantitate:  13 ml. Culoar ...

Descriere


Golden Rose Mascara Lash Plumping, 13 ml

Mascara Lash Plumping Golden Rose, 13 mlmascara pentru volum si lungime, ce creeaza un aspect de gene false, datorita formulei perfecte. Imbraca de la radacina pana la varf fir cu fir genele, fara sa se lipeasca. Pensula mare si moale are o textura care confera volum, ridica si separa genele. De asemenea, acest produs creeaza gene voluminoase si definite pe tot parcursul zilei.
Mod de utilizarese aplica de la radacina pana la varf.
Cantitate13 ml.
CuloareNegru.
BrandGolden Rose

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Golden Rose Mascara Lash Plumping, 13 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Golden Rose Mascara Lash Plumping, 13 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.