Goki Puzzle incastru - Masini colorate

de la 46,00 lei (2 magazine)
Puzzle din lemn stratificat compus din 5 piese care se potrivesc una peste alta. Piesele pot fi amestecate si copilul trebuie sa identifice dimensiunile corecte si sa le potriveasca. Puzzle-urile dezvolta abilitatile de asociere si potrivire identificarea relatiilor de marime spiritul de observatie miscarile fine precizia coordonarea ochi-mana perspicacitatea rabdarea si capacitatea de a finaliza un proiect. Dimensiuni set: 17,5 x 13,5 x 1,8 cm. Realizat din: lemn. Setul contine: 6 pi ...

Descriere


Goki Puzzle incastru - Masini colorate

Puzzle din lemn stratificat compus din 5 piese care se potrivesc una peste alta. Piesele pot fi amestecate si copilul trebuie sa identifice dimensiunile corecte si sa le potriveasca. Puzzle-urile dezvolta abilitatile de asociere si potrivire identificarea relatiilor de marime spiritul de observatie miscarile fine precizia coordonarea ochi-mana perspicacitatea rabdarea si capacitatea de a finaliza un proiect. Dimensiuni set: 17,5 x 13,5 x 1,8 cm. Realizat din: lemn. Setul contine: 6 piesa piese. Acest reper este nou si comercializat in ambalajul original pus la dispozitie de catre producator. Imaginile disponibile au caracter orientativ si informativ. Nuanta tonul si intensitatea culorii din pozele produsului pot varia in functie de ecranul de pe care se vizualizeaza magazinul online. Produs in: China.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goki Puzzle incastru - Masini colorate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goki Puzzle incastru - Masini colorate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.