Glorious PC Gaming Race PC Gaming Race GMMK 2 Fox germană alb

618,99 lei (1 magazin)
Compilat pentru dvs., gata de plecare Capacele cheilor sunt fabricate din ABS Doublehot pentru durabilitate suplimentară și rezistență la abraziune. Sub taste se află comutatoare liniare Glorious Fox care asigură un echilibru între viteză și control, precum și un zgomot satisfăcător de tastare tipic tastaturilor mecanice. Estetica elegantă a cadrului superior din aluminiu periat anodizat este subliniată de iluminarea RGB de pe fiecare tastă și pe lateral. Puteți aleg ...

Descriere


Glorious PC Gaming Race PC Gaming Race GMMK 2 Fox germană alb

Compilat pentru dvs., gata de plecare Capacele cheilor sunt fabricate din ABS Doublehot pentru durabilitate suplimentară și rezistență la abraziune. Sub taste se află comutatoare liniare Glorious Fox care asigură un echilibru între viteză și control, precum și un zgomot satisfăcător de tastare tipic tastaturilor mecanice. Estetica elegantă a cadrului superior din aluminiu periat anodizat este subliniată de iluminarea RGB de pe fiecare tastă și pe lateral. Puteți alege dintre 18 presetări și efecte. Alternativ, puteți ajusta iluminarea și multe alte funcții la nevoile dumneavoastră individuale cu software-ul Glorious CORE. Robust și compact Glorious GMMK are 2 rame din aluminiu cu o bază polimerică pentru o bază durabilă și robustă. În general, acest lucru are ca rezultat o greutate echilibrată care, împreună cu picioarele cauciucate, oferă stabilitate chiar și în căldura momentului. Aluminiul are o suprafață gravată CNC și anodizată fin. Aspectul de pensulă moale oferă un aspect elegant, în timp ce schema clasică de culoare neagră completează aspectul. Capace de tastatură preinstalate Glorious GMMK dispune de 2 tastaturi ABS cu două fețe pentru a crește durabilitatea: două straturi de plastic ABS sunt topite împreună pentru a crea o suprafață fără sudură care rezistă la uzura generală. Acest lucru previne uzura și asigură o durată lungă de viață. Partea superioară a capacelor tastelor este transparente, astfel încât iluminarea RGB funcționează deosebit de bine. Pe panourile frontale sunt imprimate litere suplimentare pentru a indica funcții suplimentare ale tastelor. Modelul full-size, aranjat conform aspectului US ANSI, are 99 de taste care folosesc profilul OEM standard. Acest profil oferă o suprafață superioară aproape plană, fiecare dintre taste este relativ plată, dar are totuși o curbură cilindrică pentru a se potrivi cu curbura degetelor. Acest lucru maximizează aderența și oferă o poziție naturală de tastare. Software de control și iluminare RGB Aspectul lui Glorious GMMK 2 este completat de o iluminare uimitoare a tastelor, precum și de iluminare laterală difuză. Fiecare buton are propriul LED și se aprinde separat. LED-urile montate lateral îți luminează biroul cu o estetică moale și confortabilă - cele 18 presetări lasă puțin de dorit. Pentru fanii RGB adevărați, iluminarea poate fi personalizată și cu software-ul Glorious CORE.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Glorious PC Gaming Race PC Gaming Race GMMK 2 Fox germană alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Glorious PC Gaming Race PC Gaming Race GMMK 2 Fox germană alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.