Gitana Autograf Merlot

In colectia Gitana Classico regasim acest sortiment somptuos, dublu medaliat, realizat din struguri Merlot de cea mai buna calitate, culesi manual incepand cu sfarsitul lunii septembrie din zona Valul lui Traian. Soiul Merlot este rezistent la perioade secetoase si temperaturi scazute si inmagazineaza o cantitate mai mare de zahar in acei ani care se bucura de temperaturi ridicate. Sortimentul este maturat timp de 2 ani in butoaie de stejar din Krasnodar, timp in care isi definitiveaz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gitana Autograf Merlot

In colectia Gitana Classico regasim acest sortiment somptuos, dublu medaliat, realizat din struguri Merlot de cea mai buna calitate, culesi manual incepand cu sfarsitul lunii septembrie din zona Valul lui Traian. Soiul Merlot este rezistent la perioade secetoase si temperaturi scazute si inmagazineaza o cantitate mai mare de zahar in acei ani care se bucura de temperaturi ridicate. Sortimentul este maturat timp de 2 ani in butoaie de stejar din Krasnodar, timp in care isi definitiveaza caracterul sofisticat. Culinar, vinul se potriveste cu preparate din carne rosie la gratar sau rata.

Temperatura ideala de servire este de 16-18° C.

Notele degustarii:
Miros: Note intens fructate, unde se remarca cirese negre mari si zemoase, mure si afine.
Gust: Catifelat si seducator, dominat de arome bogate de pruna uscata, ciocolata amara, cirese dulci si fructe de padure negre.

Culoare: Rosu rubiniu intens.
Soi strugureMerlot
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneValul lui Traian
StilSec
Tara de origineRepublica Moldova

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gitana Autograf Merlot de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gitana Autograf Merlot sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.