Giorgio Armani My Way Nectar EDP 50 ml

526,00 lei (1 magazin)
My Way Nectar de la Giorgio Armani este o interpretare a parfumului atemporal My Way, care a căpătat o formă și mai senzuală și mai atractivă. Sticla emblematică, de data aceasta într-o culoare roz strălucitoare, vibrantă, ascunde o esență de miros foarte feminină, care este o sărbătoare a frumuseții feminine și a feeriei pe care această apă de parfum o va evoca în inima bărbatului visurilor dvs. Un parfum foarte modern și înălțător se deschide cu un amestec ...

Descriere


Giorgio Armani My Way Nectar EDP 50 ml

My Way Nectar de la Giorgio Armani este o interpretare a parfumului atemporal My Way, care a căpătat o formă și mai senzuală și mai atractivă. Sticla emblematică, de data aceasta într-o culoare roz strălucitoare, vibrantă, ascunde o esență de miros foarte feminină, care este o sărbătoare a frumuseții feminine și a feeriei pe care această apă de parfum o va evoca în inima bărbatului visurilor dvs. Un parfum foarte modern și înălțător se deschide cu un amestec revigorant de bergamotă și floare de portocal, care este completat de aroma dulce de pere coapte. Inima constă dintr-un acord puternic de tuberoză, care se amestecă cu iasomie și frunze de violetă. Aroma inconfundabilă a bourbonului de vanilie și a moscului alb fixează lemnul de cedru. Familiar dar totuși nou și uluitor, My Way Nectar va va cuceri de la primul contact. Parfumul a fost lansat in anul 2024.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Giorgio Armani My Way Nectar EDP 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Giorgio Armani My Way Nectar EDP 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.