Giorgio Armani Code (2023) EDT (reumplere) 75 ml

de la 347,00 lei (2 magazine)
Code For Men este primul parfum al brandului Armani, care are un ton oriental. Code For Men este elegant, proaspăt și seducător de masculin. În deschiderea parfumului găsim mandarine dulci, iar în inimă se ascunde levănțica. La bază lemnul de cedru și fasolea tonka fixează parfumul. Inspirația pentru forma cilindrică a sticlei nu a trebuit să fie căutată prea mult timp; au fost folosite filele de satin de pe smochingul lui Armani. Parfumul pune accentul pe durabilitate ...

Descriere


Giorgio Armani Code (2023) EDT (reumplere) 75 ml

Code For Men este primul parfum al brandului Armani, care are un ton oriental. Code For Men este elegant, proaspăt și seducător de masculin. În deschiderea parfumului găsim mandarine dulci, iar în inimă se ascunde levănțica. La bază lemnul de cedru și fasolea tonka fixează parfumul. Inspirația pentru forma cilindrică a sticlei nu a trebuit să fie căutată prea mult timp; au fost folosite filele de satin de pe smochingul lui Armani. Parfumul pune accentul pe durabilitate - ingredientele naturale și un flacon reîncărcabil sunt un dat. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2023.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Giorgio Armani Code (2023) EDT (reumplere) 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Giorgio Armani Code (2023) EDT (reumplere) 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.