Giochi Preziosi Cicciobello in Zapada

238,62 lei (1 magazin)
Cicciobello invata sa mearga imbracata in haina ei calda de iarna. Ea te va urmari mai intai de-a busilea iar apoi facand primii sai pasi! Papusica vrea sa mearga in zapada. Ia-o de manute iar papusa va incepe sa mearga si se va apropia de tine. Caracteristici: Cicciobello este gata sa mearga la zapada! Cicciobello invata sa mearga si, in haina ei calda de iarna, te va urmari mai intai de-a busilea iar apoi facand primii sai pasi! Ia-o de manute iar papusa va incepe sa mearga si se va ...

Descriere


Giochi Preziosi Cicciobello in Zapada

Cicciobello invata sa mearga imbracata in haina ei calda de iarna. Ea te va urmari mai intai de-a busilea iar apoi facand primii sai pasi! Papusica vrea sa mearga in zapada. Ia-o de manute iar papusa va incepe sa mearga si se va apropia de tine. Caracteristici: Cicciobello este gata sa mearga la zapada! Cicciobello invata sa mearga si, in haina ei calda de iarna, te va urmari mai intai de-a busilea iar apoi facand primii sai pasi! Ia-o de manute iar papusa va incepe sa mearga si se va apropia de tine. Si noi, ca parinti, credem in fericirea copiilor. Cu acest produs ai parte de dezvoltare si joc, totul intr-un loc. Necesita 3 baterii AA. Dimensiuni: 44.5 x 35.7 x 23.9 cm. Varsta: 3 ani+.
Cod producator: gio_5001

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Giochi Preziosi Cicciobello in Zapada de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Giochi Preziosi Cicciobello in Zapada sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.