Gerovital Fluid de curățare și demachiere față și ochi H3 Derma+, 200 ml

de la 30,49 lei (2 magazine)
Formulă fluidă de calmare și de curățare a pielii. Indicații Formula fluidă, asocierea substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă o recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil. Produs hipoalergenic. Fără parabeni. Ingrediente active Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile. Uleiul ...

Descriere


Gerovital Fluid de curățare și demachiere față și ochi H3 Derma+, 200 ml

Formulă fluidă de calmare și de curățare a pielii.


Indicații

Formula fluidă, asocierea substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă o recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil.

  • Produs hipoalergenic.
  • Fără parabeni.

Ingrediente active

  • Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile.
  • Uleiul de măsline înlătură cu delicatețe impuritățile și reface filmul hidrolipidic protector al pielii.

Mod de utilizare

Fluidul se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor și se îndepărtează cu un disc cosmetic.


Cod producator: Gerovital

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gerovital Fluid de curățare și demachiere față și ochi H3 Derma+, 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gerovital Fluid de curățare și demachiere față și ochi H3 Derma+, 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.