General Joc interactiv Laboratorul Slimmy, 8 ani+

163,00 lei (1 magazin)
Singurul laborator care va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru experimentele de chimie cu lipiciosul si vascosul Slime. Decorati-l, intindeti-l si jucati-va cu propriile amestecuri de Slime. Experimentati cu creatii lipicioase, lichide si ciudate la cel mai extravagant laborator! Varsta recomandata: 8 ani+ AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilo ...

Descriere


General Joc interactiv Laboratorul Slimmy, 8 ani+

Singurul laborator care va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru experimentele de chimie cu lipiciosul si vascosul Slime. Decorati-l, intindeti-l si jucati-va cu propriile amestecuri de Slime. Experimentati cu creatii lipicioase, lichide si ciudate la cel mai extravagant laborator!

Varsta recomandata: 8 ani+

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Joc interactiv Laboratorul Slimmy, 8 ani+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Joc interactiv Laboratorul Slimmy, 8 ani+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.