Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 90x50xH17 cm fara preaplin

2.206,00 lei (1 magazin)
Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa II, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 900x500xH165 mm, prezinta orificiu de baterie centrat si nu are preaplin. Este recomandat pentru montare in bai mici, cu spatii reduse si se poate monta atat suspendat, cat si incastrat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.   ...

Descriere


Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 90x50xH17 cm fara preaplin

Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa II, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 900x500xH165 mm, prezinta orificiu de baterie centrat si nu are preaplin. Este recomandat pentru montare in bai mici, cu spatii reduse si se poate monta atat suspendat, cat si incastrat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 90x50xH17 cm fara preaplin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 90x50xH17 cm fara preaplin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.