G3 Joc Othello Classic

Un minut sa inveti, o viata sa-l stapanesti!Acest joc clasic de strategie usoara, pentru doi jucatori, te provoaca sa-ti depasesti adversarul. Incercuieste si captureaza piesele oponentului tau prin plasarea discurilor pe tabla. De fiecare data cand faci "sandwich" una sau mai multe piese ale adversarului, le intorci pentru a avea culoarea ta. Dar fii atent! Oponentul tau va incerca sa faca acelasi lucru cu piesele tale!In acest joc clasic de strategie, castigatorul se poate schimba cu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


G3 Joc Othello Classic

Un minut sa inveti, o viata sa-l stapanesti!Acest joc clasic de strategie usoara, pentru doi jucatori, te provoaca sa-ti depasesti adversarul. Incercuieste si captureaza piesele oponentului tau prin plasarea discurilor pe tabla. De fiecare data cand faci "sandwich" una sau mai multe piese ale adversarului, le intorci pentru a avea culoarea ta. Dar fii atent! Oponentul tau va incerca sa faca acelasi lucru cu piesele tale!In acest joc clasic de strategie, castigatorul se poate schimba cu o simpla intoarcere de disc si uneori se poate ajunge la ultima mutare pentru a fi decis!Numar jucatori: 2. Dimensiuni ambalaj: 37 x 5. 7 x 27. 2 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul G3 Joc Othello Classic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru G3 Joc Othello Classic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.