Friskies Adult Cat, Multipack Peste, 4 x 100 g

4,81 lei (1 magazin)
Friskies Multipack Peste este o hrana umeda, completa pentru pisicile adulte care prefera carnea de peste.nReteta delicioasa cu somon in sos cuprinde o serie de ingrediente atent selectionate. Acestea aduc un aport echilibrat de proteine, vitamine, minerale, fibre si acrizi grasi esentiali, contribuind la mentinerea sanatatii si vitalitatii pisicii.nnPachetul contine 4 varietati de peste: somon, ton, sardine si cod. ...

Descriere


Friskies Adult Cat, Multipack Peste, 4 x 100 g

Friskies Multipack Peste este o hrana umeda, completa pentru pisicile adulte care prefera carnea de peste.nReteta delicioasa cu somon in sos cuprinde o serie de ingrediente atent selectionate. Acestea aduc un aport echilibrat de proteine, vitamine, minerale, fibre si acrizi grasi esentiali, contribuind la mentinerea sanatatii si vitalitatii pisicii.nnPachetul contine 4 varietati de peste: somon, ton, sardine si cod.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Friskies Adult Cat, Multipack Peste, 4 x 100 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Friskies Adult Cat, Multipack Peste, 4 x 100 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.