Forpus Mapa cu elastic Silver 21421

Mapa deosebit de eleganta, dar si incapatoare, potrivita pentru depozitarea si transportul documentelor. Mapa este prevazuta cu benzi elastice dispuse la colturi, pentru o inchidere sigura. Capacitatea maxima de stocare este de 150 coli in format si dimensiuni standard. Mapa este disponibila in formatul clasic A4. Mapa este realizata din platic rezistent, de culoare argintie, cu o grosime: 0,45 mm. Ambalare: 12 mape/set. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Forpus Mapa cu elastic Silver 21421

Mapa deosebit de eleganta, dar si incapatoare, potrivita pentru depozitarea si transportul documentelor. Mapa este prevazuta cu benzi elastice dispuse la colturi, pentru o inchidere sigura. Capacitatea maxima de stocare este de 150 coli in format si dimensiuni standard. Mapa este disponibila in formatul clasic A4. Mapa este realizata din platic rezistent, de culoare argintie, cu o grosime: 0,45 mm. Ambalare: 12 mape/set.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Mapa cu elastic Silver 21421 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Mapa cu elastic Silver 21421 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.