FOREO LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței Midnight

803,00 lei (1 magazin)
Produsul de curățare LUNA Mini 3 va deveni un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii. Peria este potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de piele. Puteți seta 12 intensități de curățare cu o viteză maximă de până la 8.000 de impulsuri pe minut. Pării sunt fabricat din silicon ultra-neted și asigură astfel îndepărtarea a până la 99,5% din toate impuritățile. Pielea dvs. va fi perfect curată, moale și strălucitoare. Peria este rezistentă la apă, d ...

Descriere


FOREO LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței Midnight

Produsul de curățare LUNA Mini 3 va deveni un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii. Peria este potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de piele. Puteți seta 12 intensități de curățare cu o viteză maximă de până la 8.000 de impulsuri pe minut. Pării sunt fabricat din silicon ultra-neted și asigură astfel îndepărtarea a până la 99,5% din toate impuritățile. Pielea dvs. va fi perfect curată, moale și strălucitoare. Peria este rezistentă la apă, deci o puteți folosi și la duș.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FOREO LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței Midnight de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FOREO LUNA 3 Perie sonică pentru curățarea feței Midnight sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.