Foamie Șampon solid pentru par normal Shake Yours Coconut 80 g

26,00 lei (1 magazin)
Un șampon solid cu pH-ul natural care îngrijește delicat și cu atenție părul normal cu ulei de nuca de cocos și proteine de grâu. Acesta include un pH neutru, care se adaptează părului și scalpului. oferă până la 25 de spălări, Vegan și nu este testate pe animale, fără siliconi, parabeni, coloranți, sulfați și micro-plastice. hipoalergenic și testat dermatologic, Încercați, de asemenea, și alte produse de la marca Foamie ! ...

Descriere


Foamie Șampon solid pentru par normal Shake Yours Coconut 80 g

Un șampon solid cu pH-ul natural care îngrijește delicat și cu atenție părul normal cu ulei de nuca de cocos și proteine de grâu. Acesta include un pH neutru, care se adaptează părului și scalpului. oferă până la 25 de spălări, Vegan și nu este testate pe animale, fără siliconi, parabeni, coloranți, sulfați și micro-plastice. hipoalergenic și testat dermatologic, Încercați, de asemenea, și alte produse de la marca Foamie !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Foamie Șampon solid pentru par normal Shake Yours Coconut 80 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Foamie Șampon solid pentru par normal Shake Yours Coconut 80 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.