FMD Măsuță de cafea cu raft, lemn de stejar

de la 608,57 lei (2 magazine)
Masuta de cafea sofisticata de la FMD va fi un punct de atractie deosebit pentru camera dvs. de zi! Masa are un design rafinat, fiind prevazuta cu un raft mare de depozitare sub blat, ce poate fi folosit pentru a pastra la indemana unele obiecte, precum reviste, carti si telecomenzi. Aceasta masa pentru camera de zi este fabricata din PAL melaminat durabil, intr-o culoare sofisticata de lemn de stejar, ce se va potrivi oricarui decor de interior. Culoare: StejarMaterial: PAL m ...

Descriere


FMD Măsuță de cafea cu raft, lemn de stejar

Masuta de cafea sofisticata de la FMD va fi un punct de atractie deosebit pentru camera dvs. de zi!

Masa are un design rafinat, fiind prevazuta cu un raft mare de depozitare sub blat, ce poate fi folosit pentru a pastra la indemana unele obiecte, precum reviste, carti si telecomenzi.

Aceasta masa pentru camera de zi este fabricata din PAL melaminat durabil, intr-o culoare sofisticata de lemn de stejar, ce se va potrivi oricarui decor de interior.

Culoare: StejarMaterial: PAL melaminatDimensiuni: 110 x 71 x 42,5 cm (L x l x i)Masuta de cafea cu 1 raftCompartimentul inferior are o capacitate pana la 15 kg (nivelul superior are o capacitate de 40 kg)Usor de asamblatPachetul de livrare include doar masa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FMD Măsuță de cafea cu raft, lemn de stejar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FMD Măsuță de cafea cu raft, lemn de stejar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.