Floritene Crema hidratanta de zi ten uscat-sensibil 50ml

Instructiuni Dimineata, aplicati crema uniform pe fata si gat, dupa o curatare atenta cu lapte demachiant si dupa aplicarea lotiunii tonice Floritene adecvata tenului. Actiune Aceasta crema hidratanta de zi este destinata tenului uscat si sensibil Colagenul (antirid), liposomii (stimuleaza si regenereaza pielea),hidrovitonul (factor hidratant important), uleiul de Jojoba (protejeaza pielea si ii fortifica filmul hidrolipidic), si extractele naturale de Calendula si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Floritene Crema hidratanta de zi ten uscat-sensibil 50ml

Instructiuni

Dimineata, aplicati crema uniform pe fata si gat, dupa o curatare atenta cu lapte demachiant si dupa aplicarea lotiunii tonice Floritene adecvata tenului.

Actiune

Aceasta crema hidratanta de zi este destinata tenului uscat si sensibil


Colagenul (antirid), liposomii (stimuleaza si regenereaza pielea),hidrovitonul (factor hidratant important), uleiul de Jojoba (protejeaza pielea si ii fortifica filmul hidrolipidic), si extractele naturale de Calendula si Centella Asiatica (efecte tonifiante, racoritoare,astringente si catifelante), sunt substantele active necesare pentru regenerarea celulara, mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii.


Aceasta crema previne imbatranirea prematura si aparitia ridurilor.

Observatie

Normalizeaza hidratarea tenului. Reface pelicula hidrolipidica a pielii. Tonifica si regenereaza. Reda supletea si catifelarea. Faciliteaza si imbunatateste machiajul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Floritene Crema hidratanta de zi ten uscat-sensibil 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Floritene Crema hidratanta de zi ten uscat-sensibil 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.