Floria ZLN1864

413,00 lei (1 magazin)
Gatit modern si stilat Plita noastra stilata si moderna se incadreaza orice bucatarie. Liniile sale moderne sunt concepute pentru a completa stilul din locuinta dumneavoastra adaugand o nota de clasa fara a fi necesara o remodelare. Si, bineinteles, duce gatitul cotidian la urmatorul nivel. Caracteristici generale: Tip incastrare: Incorporabil Tip alimentare: Gaz natural / La retea Tip plita: Standard Tensiune alimentare: 240 V Putere: 0.6 W Tip panou de comanda: Mecanic P ...

Descriere


Floria ZLN1864

Plita noastra stilata si moderna se incadreaza orice bucatarie. Liniile sale moderne sunt concepute pentru a completa stilul din locuinta dumneavoastra adaugand o nota de clasa fara a fi necesara o remodelare. Si, bineinteles, duce gatitul cotidian la urmatorul nivel.
Caracteristici generale
Tip incastrareIncorporabil
Tip alimentareGaz natural / La retea
Tip plitaStandard
Tensiune alimentare240 V
Putere0.6 W
Tip panou de comandaMecanic
Pozitionare panou comandaFrontala
MaterialOtel emailat
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Floria ZLN1864 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Floria ZLN1864 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.