Fleurance Nature Gel Racire Imediata 100 ml

48,33 lei (1 magazin)
Descriere produs:  Gel de masaj certificat organic cu efect instant, de lunga durata si intens racoritor.     FLEXONATURE® Gel racire imediata cu continut de mentol, eucaliptol, arnica si gheara diavolului este special formulat pentru a calma tensiunea in zonele sensibile ale corpului, cum ar fi articulatiile si muschii, in special dupa efort fizic.     Se aplica usor pe zonele afectate cu miscari circulare de masaj.     ...

Descriere


Fleurance Nature Gel Racire Imediata 100 ml

Descriere produs: Gel de masaj certificat organic cu efect instant, de lunga durata si intens racoritor.

 

 

FLEXONATURE® Gel racire imediata cu continut de mentol, eucaliptol, arnica si gheara diavolului este special formulat pentru a calma tensiunea in zonele sensibile ale corpului, cum ar fi articulatiile si muschii, in special dupa efort fizic.

 

 

Se aplica usor pe zonele afectate cu miscari circulare de masaj.

 

 

Textura sa placuta cu un parfum proaspat nu lasa urme pe imbracaminte. 

 

 

Uleiurile esentiale de menta si de american wintergreen (gaultheria procumbens) sunt toate certificate EOBBD (ulei esential definit botanic si biochimic), ceea ce garanteaza ca sunt substante 100% pure, de calitate.

 

 

FLEXONATURE® Gel racire imediata combina 3 ingrediente cu efect rec:

 

 

Alcoolul reduce semnificativ temperatura suprafetei pielii la evaporare.

 

 

Mentolul accentueaza senzatia de frig.

 

 

Eucaliptolul reduce senzatia de caldura.

 

 

Aceasta formula inovatoare cu certificare COSMOS ORGANIC, creeaza imediat un efect rece asupra straturilor superioare ale epidermei.

 

 

Efectul calmant al frigului atenueaza zonele sensibile ale articulatiilor si muschilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fleurance Nature Gel Racire Imediata 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fleurance Nature Gel Racire Imediata 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.