Fleurance Nature Gel de Curatare pentru Bebelusi 500ml

de la 74,50 lei (2 magazine)
Gel de curatare bio fara sapun, cu galbenele, aloe vera si bisabolol vegetal. Curata delicat pielea sensibila si parul fragil al bebelusului respectand filmul hidrolipidic al pielii. Toleranta ridicata. Caracteristici:  produs bio, recomandat pentru vegani Cantitate:  500ml   Formulat fara sapun, acest produs cosmetic certificat organic curata delicat pielea sensibila si parul fragil al bebelusului. Hraneste pielea si respecta filmul hidrolipidic. ...

Descriere


Fleurance Nature Gel de Curatare pentru Bebelusi 500ml

Gel de curatare bio fara sapun, cu galbenele, aloe vera si bisabolol vegetal. Curata delicat pielea sensibila si parul fragil al bebelusului respectand filmul hidrolipidic al pielii. Toleranta ridicata.

Caracteristici: produs bio, recomandat pentru vegani

Cantitate: 500ml

 

Formulat fara sapun, acest produs cosmetic certificat organic curata delicat pielea sensibila si parul fragil al bebelusului. Hraneste pielea si respecta filmul hidrolipidic. Acest produs este potrivit pentru persoanele care urmeaza o dieta vegana.

O formula cu ingrediente active biologice naturale

Galbenelele ajuta la regenerarea si calmarea epidermei.

Aloe vera ajuta la reechilibrarea pH-ului pielii si descuamarea celulelor moarte ale pielii. Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime. De asemenea, are proprietati astringente, de inmuiere si de protectie.

Bisabololul vegetal, obtinut din uleiul esential de candeia (arborele brazilian), este un ingredient activ natural cu actiune calmanta, restaurativa si catifelanta.

 

Ingrediente cheie: Galbenele*, aloe vera*, bisabolol vegetal*. * Ingrediente din agricultura ecologica

97,5% din total ingrediente este de origine naturala

20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fleurance Nature Gel de Curatare pentru Bebelusi 500ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fleurance Nature Gel de Curatare pentru Bebelusi 500ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.