Fleurance Nature Crema Hidratanta pentru Bebelusi 75ml

45,00 lei (1 magazin)
Crema hidratanta bio pentru bebelusi pentru utilizare zilnica pe fata si corp dupa baie sau toaleta. Protejeaza si hidrateaza pielea sensibila a bebelusului. Toleranta ridicata. Contine galbenele, aloe vera si unt de shea organic care ajuta la hranirea si catifelarea pielii. Caracteristici:  produs bio, recomandat pentru vegani Cantitate:  500ml   Crema hidratanta pentru bebelusi, produs certficat bio, protejeaza si hidrateaza pielea sensibila a b ...

Descriere


Fleurance Nature Crema Hidratanta pentru Bebelusi 75ml

Crema hidratanta bio pentru bebelusi pentru utilizare zilnica pe fata si corp dupa baie sau toaleta. Protejeaza si hidrateaza pielea sensibila a bebelusului. Toleranta ridicata. Contine galbenele, aloe vera si unt de shea organic care ajuta la hranirea si catifelarea pielii.

Caracteristici: produs bio, recomandat pentru vegani

Cantitate: 500ml

 

Crema hidratanta pentru bebelusi, produs certficat bio, protejeaza si hidrateaza pielea sensibila a bebelusului. Patrunde usor in piele fara a lasa un film gras si aduce confort si catifelare pielii. Se foloseste zilnic pe fata si corpul bebelusilor, dupa baie sau toaleta.

 

O formula cu ingrediente active biologice naturale

Galbenelele ajuta la regenerarea si calmarea epidermei.

Aloe vera ajuta la reechilibrarea pH-ului pielii si descuamarea celulelor moarte ale pielii. Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime. De asemenea, are proprietati astringente, de inmuiere si de protectie.

Untul de shea, un ingredient activ hranitor, hidratant, este bogat in acizi grasi si vitamina E care ii permit sa inmoaie si sa regenereze epiderma.

 

Ingrediente cheie: Galbenele*, aloe vera*, unt de shea*. * Ingrediente din agricultura ecologica

99,5% din total ingrediente este de origine naturala

99,7% din ingredientele vegetale provin din Agricultura Ecologica

21% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Ecologica

Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene.

Acest produs este potrivit pentru vegani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fleurance Nature Crema Hidratanta pentru Bebelusi 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fleurance Nature Crema Hidratanta pentru Bebelusi 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.