Fleurance Nature BB Cream anti age - nuanta medie, bio, 40ml

de la 55,17 lei (2 magazine)
Descriere - Crema bio cu efect hidratant si antiage cu o nuanta medie, un parfum delicat de caise, o textura neteda si lejera. - Contine pigmenti minerali, adaptabili, pentru o nuanta uniforma a tenului si reprezinta o baza excelenta de machiaj. - Aceasta crema BB anti-age combina eficacitatea unui tratament hidratant si anti-imbatranire cu stralucirea unei creme colorate pentru a sublima pielea si a o proteja de semnele imbatranirii printr-un singur gest. - Recomandata pentru toate ti ...

Descriere


Fleurance Nature BB Cream anti age - nuanta medie, bio, 40ml

Descriere - Crema bio cu efect hidratant si antiage cu o nuanta medie, un parfum delicat de caise, o textura neteda si lejera.
- Contine pigmenti minerali, adaptabili, pentru o nuanta uniforma a tenului si reprezinta o baza excelenta de machiaj.
- Aceasta crema BB anti-age combina eficacitatea unui tratament hidratant si anti-imbatranire cu stralucirea unei creme colorate pentru a sublima pielea si a o proteja de semnele imbatranirii printr-un singur gest.
- Recomandata pentru toate tipurile de piele, ofera un aspect care rezista toata ziua.
- Aceasta nuanta este ideala pentru tonuri de piele medii inchise.
Proprietati - Asigura hidratare datorita untului de shea, uleiului de samburi de caise cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si aloe vera cu proprietati calmante si de refacere.
- Ascunde imperfectiunile datorita acidului salicilic natural si a extractului de grapefruit pentru a masca si corecta imperfectiunile.
- Unifica tenul datorita pigmentilor minerali adaptivi capabili sa se confunde cu majoritatea tonurilor pielii.
- Matifiaza multumita pudrei de orez, conferind un finisaj moale si catifelat.
- Netezeste ridurile datorita extractelor de muguri de fag ce promoveaza oxigenarea celulara si contribuie la prevenirea aparitiei liniilor fine si a ridurilor.
- Nuanta bej aurie pentru a uniformiza si a ilumina tenul instantaneu.
- Textura moale, neteda si usoara si miros delicios, usor, de caisa.
- Produs usor de aplicat.
- Finisaj mat si matasos.
- Testata sub control dermatologic.
- Produs si testat in Franta.
- Certificare ecologica Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT.
- Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene.
- Acest produs este potrivit pentru vegani.
Continut - Un tub contine 40 ml BB Cream anti age - nuanta medie Fleurance Nature, produs certificat ecologic.
- Ingrediente INCI: Aqua, CI 77891, Glycerin, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, CI 77492, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, CI 77491, Sodium Citrate, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Oryza Sativa Hull Powder, Salicylic Acid, CI 77499, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Parfum, Potassium Sorbate, Mica, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Galactaric Acid, Tocopherol, Citrus Paradisi Fruit Extract, Citronellol, Geraniol, Helianthus Annuus Seed Oil, Benzoic Acid, Linalool, Limonene, *=agricultura ecologica.
- 98,4% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, 24,5% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica.
Utilizare - Pentru a facilita aplicarea, aplicati un pic de crema pe frunte, nas, pometi si barbie.
- Intindeti crema uniform de la centru spre exteriorul fetei, avand grija sa nu supraincarcati zonele de demarcatie (gat, sprancene, linia parului).
- Pentru a imbunatati acoperirea in anumite zone, nu ezitati sa aplicati din nou.
- Acest produs reprezinta o baza excelenta de machiaj.
- Nu uitati sa sortati ambalajul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fleurance Nature BB Cream anti age - nuanta medie, bio, 40ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fleurance Nature BB Cream anti age - nuanta medie, bio, 40ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.