Flavia Pegasus Pour Femme EDP 100 ml

101,00 lei (1 magazin)
Pegasus Pour Femme de Flavia este un parfum magnetic floral-fructat pentru femei, care se deschide cu note jucăușe de citrice de portocală, bergamotă și piersici dulci, infuzate cu un strop de iasomie delicioasă, mușcate opulente și trandafir senzual. Compoziția parfumului se bazează pe o bază seducătoare de mosc, paciuli și vetiver, care adaugă profunzime parfumului. Seducător, jucăuș, fabulos de senzual - acesta este parfumul Pegasus Pour Femme. ...

Descriere


Flavia Pegasus Pour Femme EDP 100 ml

Pegasus Pour Femme de Flavia este un parfum magnetic floral-fructat pentru femei, care se deschide cu note jucăușe de citrice de portocală, bergamotă și piersici dulci, infuzate cu un strop de iasomie delicioasă, mușcate opulente și trandafir senzual. Compoziția parfumului se bazează pe o bază seducătoare de mosc, paciuli și vetiver, care adaugă profunzime parfumului. Seducător, jucăuș, fabulos de senzual - acesta este parfumul Pegasus Pour Femme.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Flavia Pegasus Pour Femme EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Flavia Pegasus Pour Femme EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.