Flambeau SOUTH BEACH, negru/alb/auriu FB-SOUTHBEACH-FL

Lampadar SOUTH BEACH, negru/alb/auriu, H:172.7cm functioneaza cu 1 bec E27 de maxim 100W. Briza, nisipul alb si palmierii, toate au inspirat colectia South Beach a designerului Paul Gruer. Dungile pictate, negru si crem, contureaza aspectul corpului de iluminat, impreuna cu detaliile aurii, sub forma unor frunze de palmier. Lampadarul prezinta o baza in forma de stea, gravata pentru a se asemana cu strazile pietruite. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Flambeau SOUTH BEACH, negru/alb/auriu FB-SOUTHBEACH-FL

Lampadar SOUTH BEACH, negru/alb/auriu, H:172.7cm functioneaza cu 1 bec E27 de maxim 100W.

Briza, nisipul alb si palmierii, toate au inspirat colectia South Beach a designerului Paul Gruer. Dungile pictate, negru si crem, contureaza aspectul corpului de iluminat, impreuna cu detaliile aurii, sub forma unor frunze de palmier. Lampadarul prezinta o baza in forma de stea, gravata pentru a se asemana cu strazile pietruite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Flambeau SOUTH BEACH, negru/alb/auriu FB-SOUTHBEACH-FL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Flambeau SOUTH BEACH, negru/alb/auriu FB-SOUTHBEACH-FL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.