Feuchtmann Set creta premium - 6 buc 6575000

24,90 lei (1 magazin)
Creta perfecta pentru desene tale! Fie ca o folosesti la desen pe asfalt sau pe tabla, creatiile tale vor fi pline de culoare. Caracteristici: produs non-toxic (nu contine gluten, proteine, lactoza) include 6 batoane (alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru) textura fina, ideala pentru desen pe asfalt si pe tabla fara a lasa in urma praf si fara a zgaria suprafata de desen se curata usor cu apa calduta ideala pentru activitati creative individuale sau de grup desfasurate in sco ...

Descriere


Feuchtmann Set creta premium - 6 buc 6575000

Creta perfecta pentru desene tale! Fie ca o folosesti la desen pe asfalt sau pe tabla, creatiile tale vor fi pline de culoare. Caracteristici: produs non-toxic (nu contine gluten, proteine, lactoza) include 6 batoane (alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru) textura fina, ideala pentru desen pe asfalt si pe tabla fara a lasa in urma praf si fara a zgaria suprafata de desen se curata usor cu apa calduta ideala pentru activitati creative individuale sau de grup desfasurate in scoli, gradinite, ateliere pentru copii, locuri de joaca Greutate: 140 gr Varsta recomandata: 3 ani+ Produsul este fabricat in Germania si este de calitate superioara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Feuchtmann Set creta premium - 6 buc 6575000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Feuchtmann Set creta premium - 6 buc 6575000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.