Ferrino NEMESI 1 PERSOANA

Nemesi 1 este un cort compact, ultra-usor pentru o persoana, fiabil, confortabil, usor de instalat si conceput pentru a adaposti excursionistii, drumetii, alpinistii sau biciclistii carora le place sa calatoreasca. CARACTERISTICI: Materiale: tenda exterioara din poliester Ripstop 70D, 85 g / m2, acoperire poliuretanica, impermeabila la 3.000 mm, cu tratament FR; plasa de tantari interioara si tesatura poliester Ripstop 70D, hidrofuga si respirabila, cu tratament FR; folie podea din pol ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ferrino NEMESI 1 PERSOANA

Nemesi 1 este un cort compact, ultra-usor pentru o persoana, fiabil, confortabil, usor de instalat si conceput pentru a adaposti excursionistii, drumetii, alpinistii sau biciclistii carora le place sa calatoreasca. CARACTERISTICI: Materiale: tenda exterioara din poliester Ripstop 70D, 85 g / m2, acoperire poliuretanica, impermeabila la 3.000 mm, cu tratament FR; plasa de tantari interioara si tesatura poliester Ripstop 70D, hidrofuga si respirabila, cu tratament FR; folie podea din poliester 70D, 95 g / m2, acoperire poliuretanica, impermeabila la 8.000 mm, hidrofuga, cu tratament FR ; cusaturi lipite pentru a garanta impermeabilizarea totala; constructie in trei straturi pentru a intari colturile podelei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferrino NEMESI 1 PERSOANA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferrino NEMESI 1 PERSOANA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.