Ferrari FEURBP15RE

Rucsac Ferrari 15 "Colectie Urbana. Purtati laptopul si tableta dvs. preferate intr-un rucsac elegant din nailon de inalta calitate cu captuseala din poliester si compartimente duble pentru a va mentine dispozitivele in siguranta. In rucsac exista un compartiment pentru laptop de pana la 15,6 "MacBook Pro si un buzunar slim fit pentru un iPad, iPad Mini sau o tableta cu diagonala de pana la 10,1" Are un buzunar frontal cu spatiu pentru documente, cabluri, stilou etc. si doua buz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ferrari FEURBP15RE

Rucsac Ferrari 15 "Colectie Urbana.
Purtati laptopul si tableta dvs. preferate intr-un rucsac elegant din nailon de inalta calitate cu captuseala din poliester si compartimente duble pentru a va mentine dispozitivele in siguranta.
In rucsac exista un compartiment pentru laptop de pana la 15,6 "MacBook Pro si un buzunar slim fit pentru un iPad, iPad Mini sau o tableta cu diagonala de pana la 10,1"
Are un buzunar frontal cu spatiu pentru documente, cabluri, stilou etc. si doua buzunare pentru sticle de apa.
Curelele de umar reglabile, captusite din nailon ofera un confort optim si un sprijin ergonomic in armonie cu panoul din spate din plasa respirabila.

Colectie: Urban
Tip: Rucsac
Dimensiune: 48 x 38 x 12 cm
Dimensiuni interioare: 39 x 30 cm
Numar de camere: 4
Material: Exterior - nailon de inalta calitate. Interior - poliester si nailon
culoare rosie
Produsul a fost fabricat sub licenta de la marca Ferrari

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferrari FEURBP15RE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferrari FEURBP15RE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.