Favisan Ulei de plaja fps10 m089 125ml

26,00 lei (1 magazin)
Cu morcov, catina, germeni de grau si vit. E Efecte : Asigura bronzari uniforme si de lunga durata, fara arsuri, mentine elasticitatea si prospetimea pielii. FAVISOL confera stralucire si culoare aramie pielii; vitaminizeaza, catifeleaza si protejeaza pielea de arsurile solare; elimina radicalii liberi; substantele ecran asigura protectie UV. Are ca destinatie pielea sensibila care se arde usor; bronzarea se face gradat si in siguranta. Mod de utilizare : Se aplica prin ma ...

Descriere


Favisan Ulei de plaja fps10 m089 125ml

EfecteAsigura bronzari uniforme si de lunga durata, fara arsuri, mentine elasticitatea si prospetimea pielii. FAVISOL confera stralucire si culoare aramie pielii; vitaminizeaza, catifeleaza si protejeaza pielea de arsurile solare; elimina radicalii liberi; substantele ecran asigura protectie UV. Are ca destinatie pielea sensibila care se arde usor; bronzarea se face gradat si in siguranta.
Mod de utilizareSe aplica prin masaj usor pe tot corpul, inainte de expunerea la soare. Este rezistent la apa.
Ingredienteparaffinum liquidum, Daucus carota, Hippophae rhamnoides, Triticum germinatum, tocopherol (vit.E), Lavandula angustifolia ess. oil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Favisan Ulei de plaja fps10 m089 125ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Favisan Ulei de plaja fps10 m089 125ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.