Favisan Favirenalit solutie c038 10ml

de la 20,00 lei (2 magazine)
Ajuta la mentinerea fluxului urinar normal - Sustine functionarea normala a sistemului urinar - Stimuleaza activitatea rinichilor, contribuind la eliminarea excesului de apa din organism - Favorizeaza secretia bilei de catre celulele hepatice - Reduce efectele toxice ale alcoolului. Ingrediente : ulei esential de fenicul (Foeniculi aetheroleum), ulei esential de pin (Piniaetheroleum), ulei esential de eucalipt (Eucalipti aetheroleum), ulei de turta mare (Agrimonia eup ...

Descriere


Favisan Favirenalit solutie c038 10ml


Ajuta la mentinerea fluxului urinar normal


- Sustine functionarea normala a sistemului urinar

- Stimuleaza activitatea rinichilor, contribuind la eliminarea excesului de apa din organism

- Favorizeaza secretia bilei de catre celulele hepatice

- Reduce efectele toxice ale alcoolului.

Ingrediente: ulei esential de fenicul (Foeniculi aetheroleum), ulei esential de pin (Piniaetheroleum), ulei esential de eucalipt (Eucalipti aetheroleum), ulei de turta mare (Agrimonia eupatoria oleum), tocopheriyl acetate (vit. E).

Mod de utilizare: ca supliment alimentar, 3-4 picaturi pe o bucatica de paine, de 4-5 ori/zi, intre mese, dupa care se bea un pahar cu apa sau ceai. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Favisan Favirenalit solutie c038 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Favisan Favirenalit solutie c038 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.