Favisan Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo, 100ml

16,00 lei (1 magazin)
Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo Favisan, 100ml:  deodorant cu o formula ecologica delicata, imbogatita cu extract de lavanda bio ce confera o aroma proaspata si relaxanta de lunga durata. Actioneaza eficient, prevenind transpiratia si mirosurile neplacute pe parcursul intregii zile, avand efect antioxidant, energizant si antibacterian. Nu contine aluminiu, parabeni sau fenoxietanol. Nu pateaza. Ingrediente:  extract de lavanda bio Aplicare:  se pulverizeaza in ...

Descriere


Favisan Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo, 100ml

Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo Favisan, 100mldeodorant cu o formula ecologica delicata, imbogatita cu extract de lavanda bio ce confera o aroma proaspata si relaxanta de lunga durata. Actioneaza eficient, prevenind transpiratia si mirosurile neplacute pe parcursul intregii zile, avand efect antioxidant, energizant si antibacterian. Nu contine aluminiu, parabeni sau fenoxietanol. Nu pateaza.
Ingredienteextract de lavanda bio
Aplicarese pulverizeaza in zona axilei, pe pielea curata.
Cantitate100 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Favisan Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo, 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Favisan Deodorant Spray Ecologic LUI Favideo, 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.