Farmona Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame

escriere FARMONA Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame   Piele cu transpirație excesivă. Piele predispusă la abraziune, bătături. Tehnologie de protecție binară – Extract de Salvie - Mentol. Reduce transpirația în exces și neutralizează mirosul neplăcut. Previne apariția iritațiilor și a bătăturilor.   Dacă: • picioarele tale transpiră în exces și sunt predispuse la abraziune • ești în căuta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Farmona Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame

escriere FARMONA Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame

 

Piele cu transpirație excesivă. Piele predispusă la abraziune, bătături. Tehnologie de protecție binară – Extract de Salvie - Mentol. Reduce transpirația în exces și neutralizează mirosul neplăcut. Previne apariția iritațiilor și a bătăturilor.

 

Dacă:

• picioarele tale transpiră în exces și sunt predispuse la abraziune

• ești în căutarea unui produs care reduce transpirația, neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și îngrijește activ pielea picioarelor, atunci alege soluția eficientă: Pudra pentru picioare și încălțăminte, care acționează de la prima utilizare. Datorită ingredientelor active atent selecționate ajută la menținerea unei igiene corespunzătoare a picioarelor. Reduce transpirația excesivă și neutralizează mirosurile neplăcute. Calmează iritațiile, protejează de opărire și previne apariția bătăturilor. Permite menținerea în stare uscată a picioarelor și a încălțămintei pe durata întregii zile.

 

Rezultate demonstrate:

• instantaneu – reduce disconfortul cauzat de transpirația excesivă și protejează de mirosurile neplăcute – 92%*

• folosită cu regularitate – calmează iritațiile epidermei și ajută la menținerea picioarelor uscate – conform 96%*.

 

Mod de utilizare: Aplică pe picioarele spălate, curate și uscate, precum și între degete. Poate fi folosită și în interiorul încălțămintei.

*testat pe un grup de 25 de persoane. 

 

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

 

Gramaj: 100 grame

 

Testat dermatologic.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Farmona Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Farmona Pudra pentru picioare si incaltaminte, 100 grame sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.