Farmona Exfoliant pentru corp cu aroma de banane si agrise 300 g

35,00 lei (1 magazin)
Descriere produs: Uleiuri din fructe si Vitamine. Banana-trance si Agriso-dans! Cata dulceata - iti spui, vazand cum intra intr-o taverna din portul Hamburg zambitorul Bananio, un Ecuadorian aratos, care tocmai s-a coborat de pe vapor. si nici nu apuci sa faci vreo miscare, caci el danseaza deja cu frumusetea aceea cu ochi verzi, forme ceva mai rotunjite si privire acra. Dansul lor te seduce si iti inrobeste simturile in ritmul extremelor ce se atrag. Lasa ca si pielea Ta sa simta plac ...

Descriere


Farmona Exfoliant pentru corp cu aroma de banane si agrise 300 g

Descriere produs: Uleiuri din fructe si Vitamine. Banana-trance si Agriso-dans! Cata dulceata - iti spui, vazand cum intra intr-o taverna din portul Hamburg zambitorul Bananio, un Ecuadorian aratos, care tocmai s-a coborat de pe vapor. si nici nu apuci sa faci vreo miscare, caci el danseaza deja cu frumusetea aceea cu ochi verzi, forme ceva mai rotunjite si privire acra. Dansul lor te seduce si iti inrobeste simturile in ritmul extremelor ce se atrag. Lasa ca si pielea Ta sa simta placerea asa! Mai in soapta, la ureche: Scrub-ul de Banane & Agrise este o senzatie, ca prin corpul tau a trecut o vibratie. Ingrediente si inovatie: Puterea uleiurilor naturale din fructe, vitaminele si mineralele –impreuna iti hranesc si hidrateaza pielea, facandu-te sa simti placerea! Mod de utilizare: Aplica o cantitate potrivita de scrub pe pielea umeda si maseaza cu blandete. Clateste apoi foarte bine cu apa. Foloseste-l de 1 – 2 ori pe saptamana. TESTAT DERMATOLOGIC. Descriere brand: Compania Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA a fost fondata in anul 1997 in orasul polonez Cracovia. Filosofia firmei combina ultimele inovatii din cosmetologie cu puterea nutritiva a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au castigat increderea si recunoasterea clientilor care pretuiesc inovatia, calitatea superioara si eficienta cosmeticelor naturale. Oferta actuala a Laboratoarelor de Cosmetice Naturale FARMONA numara peste 450 de cosmetice destinate ingrijirii corpului, fetei si a parului. In ultimii ani FARMONA si-a imbogatit portofoliul, adaugand si cosmeticele profesionale destinate in exclusivitate utilizarii in cabinetele cosmetice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Farmona Exfoliant pentru corp cu aroma de banane si agrise 300 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Farmona Exfoliant pentru corp cu aroma de banane si agrise 300 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.